vitiligo

Moderátor: Supervisor

kozma8
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: vas. aug. 17, 2008 3:34 pm

vitiligo

HozzászólásSzerző: kozma8 » vas. aug. 17, 2008 3:43 pm

Azt olvastam, hogy hosszadalmasan ugyan, de gyógyítható a vitiligó.Az én ttestfelületemen már alig van festék./50 éves nő vagyok/ Nem kell mondanom, hogy ez mennyire megnehezíti a nyarakat, esztétikailag sem OK. Hová forduljak?/A lakóhelyemen már természetesen többször jártam bőrgyógyásznoknál, de csak széttárják a kezüket.../ Köszi a választ!
tavaszi

Vitiligo Weblap
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: vas. máj. 24, 2009 1:59 pm

Re: vitiligo

HozzászólásSzerző: Vitiligo Weblap » vas. máj. 24, 2009 2:13 pm

FIGYELEM! EZ NEM REKLÁM! BETEGEKET ÁLTAL LÉTREHOZOTT NON-PROFIT(!!!) WEBLAP HOZZÁSZÓLÁSA A TÉMÁHOZ.

Kedves Fórumozók! :)
A figyelmetekbe szeretném ajánlani a magyar vitiligo betegek weblapját és közösségét a VITILIGO WEBLAPOT ( [www.vitiligo-web.fw.hu ), Fórumot, Vitiligo Levelezési Listát és Vitiligo Hírlevelet.
Mindegyik ingyenes, NON-PROFIT, önkéntes munkával létrehozott közösség, információs adatbázis.
Sok hasznos anyagot összegyűjtöttünk, hogy minden beteg, hozzátartozó, bőrgyógyász, orvos és szakértő kellően tájékozódni tudjon.

Vitiligo = szerzett pigmenthiány

Magyarországon kb. 100-200 000 vitiligos beteg él.

CÉLJAINK, SEGÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK:
Felvilágosítás, kutatási munka támogatása, a betegség ismertebbé és elfogadottabbá tétele a társadalomban, információs adatbázis, információ-csere, levelezési lista, hírlevél, chat, cikkek, a vitiligo leplezésének különböző technikái és anyagai, fényvédőszerek, kezelési módszerek bemutatása, bőrgyógyászok elérhetőségei, életvezetési tanácsok, pszichés támogatás, hozzátartozók segítése, Olvasói fórum, Szakértői fórum, kórtörténetek, hasznos információk bőrgyógyászoknak.


SEGÍTSÉGET KÉRÜNK:
(Nem anyagi segítséget!)
A VITILIGO OKÁNAK ÉS GYÓGYMÓDJÁNAK KUTATÁSÁBAN, MEGTALÁLÁSÁBAN várunk segítséget - különböző területeken dolgozó szakértőktől és maguktól a betegektől is.FIGYELEM!
A Vitiligo Weblap csak az információk összegyűjtésével foglalkozik. Közvetlenül nem tudunk segíteni a betegeknek. A weblapot laikusok szerkesztik. Orvos nincs közöttünk.
A vitiligonál a diagnózis felállítása, a kezelési módszer kiválasztása és a kezelés felügyelete, ellenőrzése BŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOSI FELADAT!

TUDNIVALÓK:
A vitiligo pontos OKA egyelőre ISMERETLEN. Csak feltételezések vannak ezzel kapcsolatban.

A vitiligo jelenleg NEM GYÓGYÍTHATÓ.

KEZELÉSI MÓDSZEREK léteznek, melyek esetleg (!!!) csökkentik vagy megszüntetik a
pigmenthiányt.
Azonban egyes esetekben semmilyen kezelési módszer nem javít a beteg állapotán.

Üdvözlettel: VITILIGO WEBLAP SZERKESZTŐSÉGE

welcome
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: szer. ápr. 19, 2017 11:42 pm

Re: vitiligo

HozzászólásSzerző: welcome » szer. ápr. 19, 2017 11:45 pm

Sajnos korábban nálam is megjelentek a vitiligos foltok. Sok orvosnál jártam, de szinte semmilyen tartós eredménnyel nem járt az orvosoknak rendszeresen kifizetett nem is kevés pénz. Már szinte feladtam az egészet míg egy ismerősöm szólt, hogy van egy nagyon jó és részletes könyv a vitiligoról és a vitiligo gyógyításáról. Eleinte én is bizalmatlan voltam. Gondoltam ez is csak új hókuszpókusz és, hogy a vitiligo nem is gyógyítható. Végül is fogtam magam és megrendeltem a könyveket. Elkezdtem alkalmazni az ott leírtakat és hála a jó Istennek az arcomról már teljesen eltűntek a vitiligos foltok. Nekem fél év kellett ehhez és a többi helyen is szépen gyógyulnak. Ha valakit esetleg érdekel, akkor itt a link.:


http://www.vitiligogyogyitas.hu/p/vitil ... yitas.html


http://www.vitiligogyogyitas.hu/p/blog-page.html

drdoc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: pén. szept. 14, 2018 9:23 am

Re: vitiligo

HozzászólásSzerző: drdoc » pén. szept. 14, 2018 9:25 am

Igazi referenciáról tudok beszámolni kedves vitiligos társaim. Egyik ismerősöm ajánlotta a Vitiligo gyógyítás könyvsorozatot. Mivel tuodm, hogy csak akkor mond valamit, ha az tényleg jó, ezért megrendeltem. Elolvastam többször és elkezdtem alkalmazni az ott leírtakat. A mindennapos munka és kezelés meghozta a gyümölcsét, szépen pigmentálódik vissza a bőröm! Nagyon örülök neki és a párom is! Itt lehet elérni.:

https://vitiligogyogyitas.com/

https://www.vitiligogyogyitas.hu/

https://www.vitiligogyogyitas.hu/p/viti ... yitas.html


Bátran ajánlom más vitiligosnak is, mert tényleg bevált nekem is és a jó barátomnak is.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég